تبلیغات
*...بانو...* - ژله رولی یا فرفره ای
 
*...بانو...*
درباره وبلاگ


سلام به همه دوستای گلم. به وبلاگ بانو خوش اومدید. امیدوارم بتونم با مطالب متنوع و به روز همتون رو راضی نگه دارم.

مدیر وبلاگ : سمیرا ...:
نویسندگان
نظرسنجی
*کدام بخش وبلاگ بانو رو بیشتر میپسندی؟*








Online User
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
سه شنبه 3 بهمن 1391 :: نویسنده : سمیرا ...:

 

دوستای گلم واسه درست کردن ژله سوپرایز رولتی باید طرز تهیه این ژله ساده و خیلی خوشمزه رو بدونین..

                                                   ژله رولی یا فرفره ای

برای دیدن دستور به ادامه مطلب مراجعه کنید...

 

خب مواد لازم:

پودر ژله به رنگ دلخواه ... 1بسته

مارشمولو ... 3 عدد (نه بیشتر و نه کم تر)

در صورت نبودن مارشمولو میتونین از پاستیل های خرسی و پف پفی (2 بسته) هم استفاده کنید.

                                             مارشمولو

طرز تهیه:

به پودر ژله تون نصف لیوان اب جوش اضافه کنید و ان را روی بخار کتری گذاشته تا به خوبی حل شود. مارشمولوها را به تکه های کوچولو تقسیم کنید و به ژله

اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت غیر مستقیم(روش بن ماری یا همون بخار کتری) مارشمولوها به طور کامل حل شوند این کار یه کمی طول میکشه و حوصله

میخواد...

حالا یه ظرف مستطیلی شکل مثل سینی بردارید و کف ان را کمی چرب کنید تا ژله بهش نچسبه موادتون رو توی سینی بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در یخچال

بذارید (وقتی ژله بسته بشه مارشمولوها روی ژله میان واسه همینه که وقتی رول میکنیم به صورت دو لایه درمی اید .)

خب سینی رو به مدت 5 ثانیه  توی اب داغ بذارین تا ژله از ظرف جدا بشه( فقط مراقب باشید ژلتون اب نشه و اب هم وارد ظرفتون نشود)

حالا میتونین ژله رو رول کنین. البته واسه راحت تر بودن و کوچیکتر شدن ابعاد ژله رولی میتونین مواد توی سینی را از طرف عرض مستطیل به 2 یا 3 قسمت

برش بزنین  سپس جدا جدا هرکدام را رول کنید(هنگام رول کردن خیلی دقت کنین که درست رول بشه چون اگه به مواد به هم بچسبن دیگه جدا نمیشن)

این ژله رو بسته به جایی که میخواین ازش استفاده کنین به هر ابعادی میتونین برش بزنین.

از این مدل ژله واسه تزئین هم میتونین استفاده کنین.

                                                             ژله رولی یا ژله فرفره ای

نوش جان...

                                      

                                                               

 





نوع مطلب : دسر و ژله، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

یکشنبه 13 بهمن 1392 12:07 ق.ظ
خیلی جالب بود دستون درد نکنه
دوشنبه 31 تیر 1392 12:37 ب.ظ
با سلام من از راهنمایی های شما ممنونم. من چون کارمندهستم زیاد وقت درست کردن و یادگرفتن دسر های سخت رو ندارم ولی همینکه نکات سلیقه ای رو آموزش می دید ممنونم
سمیرا ...:سلام . خواهش میکنم امیدوارم که موفق باشید
یکشنبه 9 تیر 1392 05:30 ب.ظ
سلام ممنون از آموزش خوبتون
تا حال شده رولهای شما ترک بخورند یا بشکنن؟برای من این اتفاق افتاده 45 دقیقه تا یک ساعت گذاشتم داخل یخچال واندازه ها را دقیق ریختم لطفا من را راهنمایی بفرمایید.متشکرم
سمیرا ...:سلام خواهش میکنم عزیزم. 45 مین تا 1 ساعت زیاده عزیزم شما نسبت به درجه یخچال حدود 30 تا 40 دقیقه بذاری کافیه . این ژله رو به محض بسته شدن باید رول کنی گلم.
دوشنبه 13 خرداد 1392 05:51 ب.ظ
akhe pof pofi nargil dare
سمیرا ...:نارگیلی نباشه بهتره دوستم . ولی تا یکی دو روز اینده دستورشو واستون میذارم تو خونه درست کنی بهتره
دوشنبه 13 خرداد 1392 05:48 ب.ظ
salam be hame khaste nabashid man nemitoonam marshmaloo peida konam chi kar konam ???
سمیرا ...:سلام عزیزم فدای سرت که پیدا نمیکنی تا یکی دو روز اینده دستورشو واست میذارم خودت تو خونه درست کن با کم ترین امکانات گلم
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392 09:41 ب.ظ
عالی بود.ممنون میشم به من سر بزنی
سمیرا ...:قربونت عزیزم. الان میام گلم
چهارشنبه 4 بهمن 1391 07:54 ق.ظ
سلام عزیزم
وبلاگ خیلی قشنگ و خوشمزه ای داری
با افتخار لینک شدید
سمیرا ...:ممنون عزیزم باعث افتخار منه....
چهارشنبه 4 بهمن 1391 01:13 ق.ظ
سلام
ممنون سمیرا جون که بهم سر زدی
شما هم وب قشنگی داری
موفق باشی دوست عزیز
سمیرا ...:ممنون گلم به همچنین
سه شنبه 3 بهمن 1391 07:22 ب.ظ
خیلی عالی بود ممنون
سمیرا ...:خواهش میکنم جیگر
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.