تبلیغات
*...بانو...* - *رولت خامه ای*
 
*...بانو...*
درباره وبلاگ


سلام به همه دوستای گلم. به وبلاگ بانو خوش اومدید. امیدوارم بتونم با مطالب متنوع و به روز همتون رو راضی نگه دارم.

مدیر وبلاگ : سمیرا ...:
نویسندگان
نظرسنجی
*کدام بخش وبلاگ بانو رو بیشتر میپسندی؟*








Online User
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
چهارشنبه 11 بهمن 1391 :: نویسنده : سمیرا ...:

سلام....

امروز با دستور این رولت  خوشگل و صد البته خوشمزه رسیدم خدمتتون....

امیدوارم خوشتون بیاد.

            رولت خامه ای                                              

 

مواد لازم:

تخم مرغ ... 5 عدد

شکر ... 5قاشق غذاخوری

ارد ... 5قاشق غذاخوری پر

اب لیمو ... 1قاشق چایخوری پر

خامه ... 350ـ500 گرم

وانیل ... نوک قاشق چایخوری

رنده پوست پرتغال ... 1قاشق غذاخوری پر (یا اسانس پرتغال ... 2 قطره)

و قالب رولت در ابعاد 30*40 سانتی متر,کاغذ روغنی ,حوله یا پارچه تمییز

 

طرز تهیه:

زرده و سفیده را از هم جدا کرده,زرده را با 3 قاشق شکر و وانیل خوب زده تا کاملا سفت و سفید و کش دار شود.سپس رنده پوست 

پرتغال را هم اضافه کنید. سفیده را با 2 قاشق شکر خوب زده تا سفت شده به طوری که از کاسه نریزد. اب لیمو را قطره قطره اضافه

کرده پس از ان سفیده را به ارامی با زرده مخلوط کنید و ارد را به نیز افزوده و با لیسک هم بزنید.

کف قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. فر را روی دمای 180درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید. مواد را در قالب

ریخته و صاف کنید سپس به مدت 15ـ10 دقیقه ان را در فر گذاشته اجازه دهید تا مواد پخته شود تا جایی که اطراف رولت صورتی

شده و کمی هم روی ان برشته شود  اگر روی ان برشته نشده بود میتوان یک لحظه حرارت گریل را روشن نموده تا روی ان طلایی

شود فقط مراقب باشید که نسوزد...

*ظرفی که در ان سفیده زده میشود نباید چرب و پلاستیکی باشد.*

قالب را از فر که در اوردیم ظرفی روی ان گذاشته( به مدت 15ـ10 دقیقه ) تا هم نرم  و هم خنک شود.

دستمالی نخی را خیلی کم مرطوب کرده روی سطح کار پهن کنید و تکه ای کاغذروغنی به اندازه قالب روی دستمال قرار داده و با الک

مقداری پودر قند روی ان بپاشید نان رولت را از قالب خارج کرده (کاغذ روغنی را ازش جدا نکنید) روی کاغذ روغنی (که پودر قند روی

ان پاشیده اید) برگردانید.به طوری که سمتی که کاغذ به کیک چسبیده است رو قرار گیرد. حالا کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید و از

سمت تمییز ان مجددا روی کیک قرار داده. (ترتیب به این صورت است: دستمال کاغذ روغنی کیک و دوباره کاغذ روغنی.)

همه را با هم رول کنید به مدت دو سه دقیقه کنار گذاشته تا فرم رول را به خود بگیرد.سپس رول را باز کرده لایه دستمال را جدا

میکنیم و دوباره کیک و دو لایه کاغذ روغنی را رول کرده کنار میگذاریم پس از دو سه دقیقه رول را باز کنید و این بار با یه لایه کاغذ

روغنی (یا به تنهایی)رول کنید و تا اماده شدن مواد وسط کنار بگذارید.

برای مواد وسط به دلخواه میتوانید از موارد زیر یکی را انتخاب کرده و استفاده کنید:

خامه شکلاتی , خامه به همراه موز یا گردو یا به تنهایی,کرم پاتسیه و...)

در صورت استفاده از خامه  ان را بزنید تا فرم بگیرد. پس از ان که کیک رول شده کاملا سرد شد رول ان را باز کرده به ضخامت نیم

سانتی متر روی ان خامه فرم گرفته بریزید و به کمک لیسک ان را صاف نموده سپس ان را رول کنید و با سلیقه خود روی ان را تزئین

کنید.. و به مدت 3ساعت در یخچال بگذارید. سپس برش بزنید.

برای تزئین از موارد زیر میتوان استفاده کرد:

(انواع ترافل,انواع مغزیجات,میوه,سس شکلات,سس توت فرنگی,شکلات اب کرده,خامه فرم گرفته یا خامه کاکائویی)

نوش جان...

رولت خامه ای

 

 





نوع مطلب : کیک، 
برچسب ها : کیک، رولت، خامه، تزئین، رول کردن، زدن سفیده و زرده،
لینک های مرتبط :

شنبه 31 فروردین 1392 05:20 ب.ظ
سلام
ممنونم از حضورتون در وبلاگم
عکس این پست باز نمیشه
متنی هم که برام نوشته بودین نتونستم بخونم...
باتشکر
سمیرا ...:سلام گلم . عکس تا دقایقی دیگه جایگزین میشه ممنون که خبر دادی عزیزم. متن هم اصلاح شد
پنجشنبه 12 بهمن 1391 12:10 ق.ظ
مرسی حتما خوشمزس باید بپزم
سمیرا ...:نوش جون عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.