تبلیغات
*...بانو...* - *پیشنهادهای ابگوشتی*
 
*...بانو...*
درباره وبلاگ


سلام به همه دوستای گلم. به وبلاگ بانو خوش اومدید. امیدوارم بتونم با مطالب متنوع و به روز همتون رو راضی نگه دارم.

مدیر وبلاگ : سمیرا ...:
نویسندگان
نظرسنجی
*کدام بخش وبلاگ بانو رو بیشتر میپسندی؟*








Online User
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 15 بهمن 1391 :: نویسنده : سمیرا ...:

سلام به همه دوستای گلم. امروز یه سری نکته برای خوشمزه تر شدن ابگوشت واستون میذارم امیدوارم به دردتون بخوره...

 

آبگوشت از غذاهایی است که برای این که طعم بهتری داشته باشد باید زمان پختش را طولانی‌تر کرد. هر چه حرارت ملایم‌تر و زمان

پخت بیشتر باشد، آبگوشت خوشمزه‌تر خواهد بود. اجزای اصلی این غذا گوشت و حبوبات هستند و با توجه به  ناحیه‌ای که این

غذا در آنجا پخت می‌شود، سایر مواد غذایی به آن اضافه خواهد شد؛ مثلاً شمالی‌ها که در آبگوشتشان سیر می‌ریزند و کرمانی‌ها

آن را با زیره طعم‌دار می‌کنند اما وجود گوشت و حبوبات وجه تشابه تمام آبگوشت‌هاست. البته برای تهیه این غذا بهتر است چند نکته

را همیشه به یاد داشته باشید.

نکات در ادامه مطلب....

1. حبوبات را باید به مدت 24 ساعت قبل از پخت خیس کنید. به این ترتیب ویژگی نفاخ بودن آن‌ها تا حدودی کاهش خواهد یافت. در صورتی که در طول خیساندن، پوست حبوبات از آن‌ها جدا شود و به سطح آب بیاید، مشخص می‌شود حبوبات کهنه هستند و باید بعد از خیساندن آن‌ها را در میان حوله‌ای قرار دهید و با ساییدن تمام پوست‌هایشان را بگیرید البته چه بهتر که حبوبات مرغوب را در تهیه این غذا مورد استفاده قرار دهید.

2. می‌توانید برای گرفتن هرچه بیشتر نفخ حبوبات، آن‌ها را بجوشانید و کف حاصل از جوش خوردن آن‌ها را بگیرید سپس آن‌ها را به آبگوشت اضافه کنید.

3. فراموش نکنید بهترین قابلمه برای پخت این غذا دیگ سنگی و بعد چدن و آخرین گزینه قابلمه مسی است. به این ترتیب طعم غذای تهیه شده بهتر خواهد بود.

4. می‌توانید دیگ سنگی را به یک زودپز دستی نیز تبدیل کنید، می‌پرسید چطور؟ با خمیر گرفتن در گذاشته شده دیگ. به این ترتیب که خمیر نان را به دور در گذاشته شده دیگ بچسبانید تا محتویات قابلمه روی حرارت ملایم در زمان سریع‌تری پخته شوند.

5. بهترین ادویه برای آبگوشت زردچوبه است بنابراین هیچ ادویه‌ای جای آن را نمی‌گیرد. البته افزودن کمی زعفران دم‌کرده و زیره نیز می‌تواند به آبگوشت طعم بهتری بدهد.

6. بهترین گوشتی که برای تهیه آبگوشت توصیه می‌شود گوشت گردن است زیرا هم لطیف و هم چرب است و بعد از پخت آبگوشت روغن می‌اندازد و باعث می‌شود طعمش لذیذ شود.

7. بهترین همراه این غذا سبزی خوردن و به خصوص برگ‌های تازه نعناع است زیرا به هضم این غذا (که به دلیل داشتن پروتئین و چربی فراوان سنگین است) کمک می‌کند.

8. بهترین زمان پخت این غذا از شب تا صبح روی حرارت بسیار ملایم است. به این ترتیب آبگوشت به آرامی پخته می‌شود و خوشمزه خواهد شد.

نوش جان...





نوع مطلب : متفرقه، 
برچسب ها : ابگوشت، نکته، طعم بهتر، حبوبات، دیگ سنگی،
لینک های مرتبط :

جمعه 20 اردیبهشت 1392 07:09 ب.ظ
سلام سایت کاملی دارن خسته نباشید گفته بودن در کرمان درابگوشت سیر میریزن ابگوشت ما همان ابگوشت همه جا است غذایی که شما میگن اسمش هست بزقورمه که سیر بجای پیاز میریزیم ودر اخر که غذا جا افتاد کشک اضافه میکنیم اگر دوست داشته باشن یک یادو دانه سیر خام رنده ریز کرده ودر غذا میریزیم ببخشید که وقتتان را گرفتم
سمیرا ...:سلام عزیزم خیلی خیلی به به بانو خوش اومدی نظر لطفته گلم. ممنون که اطلاعاتتو در اختیار من گذاشتی خانومی.لطف کردی....
یکشنبه 15 بهمن 1391 12:18 ب.ظ
ای بابا مگه نمیدونی من آبگوشت دوست ندارم اما این نکات ظریف مفید بود مرسی
سمیرا ...:خواهش میکنم عزیزم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.