تبلیغات
*...بانو...* - *ژله فالوده شیرازی*
 
*...بانو...*
درباره وبلاگ


سلام به همه دوستای گلم. به وبلاگ بانو خوش اومدید. امیدوارم بتونم با مطالب متنوع و به روز همتون رو راضی نگه دارم.

مدیر وبلاگ : سمیرا ...:
نویسندگان
نظرسنجی
*کدام بخش وبلاگ بانو رو بیشتر میپسندی؟*








Online User
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
پنجشنبه 29 فروردین 1392 :: نویسنده : سمیرا ...:

سلام به دوستان عزیزم

امروز دست پر رسیدم خدمتتون با یه دستور فوق العاده خوشمزه

این دسر ژله ای کاملا مزه ی متفاوتی داره.....

بهتون پیشنهاد میکنم واسه یه بارم که شده امتحانش کنید

مطمئنم که پشیمون نمیشید...

ژله فالوده بستنی شیرازی

دستور در ادامه مطلب....

 

 

خب مواد لازم:

حدود 500 گرم فالوده شیرازی( که البته این مقدار به نسبت قالبتون میتونه کم تر یا بیشتر هم باشه)

ژله ..... 2بسته (1بسته الوئه ورا و بسته ی دیگری به دلخواه)

بستنی سنتی ... 100 گرم ( که البته در این صورت شما ژله فالوده بستنی شیرازی نوش جان میکنید)

خب اول ژله الوئه ورا را با 2 لیوان اب جوش مخلوط میکنیم تا شفاف و زلال بشه(من چون ژله الوئه ورا نداشتم از ژله الوئه ورا با سیب

استفاده کردم)

میذاریمش کنار تا کاملا خنک بشه...

وقتی که ژله از داغی افتاد فالوده رو بهش اضافه کنید و توی قالب مورد نظرتون بریزید.

توجه داشته باشید که نباید به فالودتون ابلیمو زده باشید...

توی یخچال میذاریم تا مواد نیم بند بشه .

توی این فاصله ژله دوم (که مال من توت فرنگی بود) را با 5/1 لیوان اب جوش مخلوط میکنیم حالا اگه بستنیه سنتی داشتین تا ژله

داغه بستنی رو به ژله اضافه کنید  اگه که بستنی شما سنتی نبود و پاستوریزه بود هنگامی که ژله از داغی افتاد بستنی را اضافه

کنید (و اگه مثه من اصلا بستنی نداشتید میتونین از شیر استفاده کنید)

ژله بستنی (یا ژله شیر)رو روی ژله فالوده ی نیم بند شده بریزید و در یخچال بزارید  و اجازه بدهید تا کامل ببندد.

به همین سادگی و به همین خوشمزگی

راستی اگه این ژله رو درست کردید خوشحال میشم عکس هاشو واسم بفرستید تا با اسم خودتون توی وبلاگم قرار بدم

نوش جان.....

ژله فالوده بستنی شیرازی





نوع مطلب : دسر و ژله، 
برچسب ها : ژله فالوده بستنی شیرازی، ژله، فالوده، بستنی،
لینک های مرتبط :

یکشنبه 19 شهریور 1396 08:53 ب.ظ
هی این نوع از موضوع است اما من نیاز به برخی از راهنمایی از تاسیس است
وبلاگ. آیا راه اندازی وبلاگ خودتان مشکل است؟ من خیلی techincal نیست اما
من می توانم چیزهای خیلی سریع را شکل دهم. من درباره تنظیمات فکر میکنم
من خودم هستم اما مطمئن نیستم کجا شروع کنم شما نظر یا ایده ای دارید؟

خیلی ممنون
یکشنبه 19 شهریور 1396 08:02 ب.ظ
سلام! من فقط می خواهم به شما یک عظمت بزرگ برای اطلاعات عالی شما در اینجا در این است
پست. من به زودی به وبسایت شما خواهم پرداخت.
یکشنبه 19 شهریور 1396 07:29 ب.ظ
من از این پسر عموی من این وبلاگ را توصیه می کنم. من دیگر مطمئن نیستم که این پست توسط نوشته شده است
به این معنی که او هیچ کس دیگری چنین تقریبی را درک نمی کند.
تو فوق العاده ای! با تشکر!
یکشنبه 19 شهریور 1396 06:09 ب.ظ
نوشتن عالی. من قطعا از این وب سایت سپاسگذاریم.
ادامه کار خوب!
یکشنبه 19 شهریور 1396 03:41 ب.ظ
قطعه بزرگ ارسال چنین نوع اطلاعاتی را در صفحه خود نگه دارید.

من واقعا از آن تحت تاثیر قرار گرفتم
سلام، شما کار فوق العاده ای انجام داده اید. مطمئنا من
digg آن و به طور جداگانه به دوستان من نشان می دهد. من هستم
مطمئن باشید که از این سایت سود خواهند برد.
شنبه 18 شهریور 1396 06:35 ق.ظ
این موضوع تقریبا غیرممکن است که افرادی را به خوبی در این موضوع خاص پیدا کند، اما
شما مثل شما می دانید که صحبت می کنید
در باره! با تشکر
دوشنبه 30 مرداد 1396 09:34 ق.ظ
Fine way of telling, and pleasant paragraph to obtain facts on the topic of my presentation focus, which i am going to convey in academy.
سه شنبه 17 مرداد 1396 09:28 ق.ظ
Howdy fantastic blog! Does running a blog like this require a large amount
of work? I have virtually no expertise in computer programming but
I had been hoping to start my own blog in the near future.
Anyways, should you have any ideas or tips for new blog owners please share.
I know this is off topic however I just had to ask.

Many thanks!
پنجشنبه 12 مرداد 1396 09:39 ب.ظ
excellent points altogether, you just received a brand new reader.
What might you suggest in regards to your put up that you made some days ago?

Any certain?
یکشنبه 4 تیر 1396 09:36 ب.ظ
بسیار ریشه از خود نوشتن در حالی
که صدایی مناسب ابتدا آیا نه حل و فصل بسیار خوب با من پس از برخی از زمان.
جایی درون جملات شما قادر به من مؤمن متاسفانه
فقط برای while. من هنوز مشکل خود را
با فراز در منطق و شما ممکن است را
سادگی به پر همه کسانی شکاف. اگر شما در واقع که می توانید انجام من را قطعا بود مجذوب.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 03:40 ب.ظ
Hey there this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors
or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get advice from someone with experience.
Any help would be enormously appreciated!
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 11:22 ب.ظ
My brother suggested I might like this web site.
He was totally right. This post truly made my day.
You can not imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!
سه شنبه 22 فروردین 1396 08:17 ب.ظ
I know this if off topic but I'm looking into
starting my own weblog and was wondering what all is required to get setup?

I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
I'm not very internet smart so I'm not 100% positive.
Any tips or advice would be greatly appreciated.

Thank you
سه شنبه 22 فروردین 1396 06:47 ب.ظ
Now I am going to do my breakfast, afterward having my breakfast coming yet
again to read more news.
چهارشنبه 16 فروردین 1396 08:01 ق.ظ
Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get
there! Appreciate it
جمعه 11 فروردین 1396 03:45 ب.ظ
Thanks designed for sharing such a nice opinion,
piece of writing is good, thats why i have read it entirely
پنجشنبه 17 بهمن 1392 01:42 ق.ظ
خیلی خوبه ولی واسه مهمونی های شلوغ با صرفه نیست
سمیرا ...:چرا عزیزم هست میتونی فالوده کمتری توش بریزی خب گلم
یکشنبه 26 آبان 1392 07:24 ب.ظ
سلام.خوشگل شده.من عاشق درست کردن ژله های مختلفم.حتمآ اینم درست میکنم.ممنون.
سمیرا ...:سلام مامان خونه . مرسی که بهم سر زدین عزیز دل . ممنونم نظر لطفتونه . راستی ادرس وبلاگم عوض شده پیشنهاد میکنم اونجا هم یه سر بزنین cheflady.parsiblog.com
جمعه 12 مهر 1392 06:32 ق.ظ
سلام من این ژله رو با ژله آبلیمو درست میکنم و یه مقدار آب لیمو طبیعی هم توش میریزم که ترش تر بشه اول یه مقدار ژله لیمو رو میریزم تو قالب ببنده و بعد فالوده و بقیه ژله رو توش میریزم وقتی برگردونی خیلی خوشگل تر میشه و اگه دوست داری یکم گلاب هم توش بریز نخواستی نریز این دسر جون میده برای بعد از غذاهای چرب مهمونی که همه دنبال یه چیز ترش و شیرینن و مهموناتون همشو میخورن دنبال باقیش میگردن
سمیرا ...:وای جالب بود مرسی از ایدت عزیزم
پنجشنبه 5 اردیبهشت 1392 01:58 ق.ظ
سلام سمیرا جون
ممنون از دستور خوشمزه ات.حتما درستش میكنم
سمیرا ...:سلام قربونتون . مرسی که بهم سر زدید
سه شنبه 3 اردیبهشت 1392 06:57 ب.ظ
به به دهانمان اب افتاد سمیرا خانم حتما درستش مکنم عکسشم میفرستم برات
سمیرا ...:منتظرم عزیزم....قربونت
سه شنبه 3 اردیبهشت 1392 06:28 ب.ظ
سلام گلم خوبی وب فوق العاده ای داری مرسی ک سر زدی اگه دوس داشتی منو لینک کن وبگو با چه نامی لینکت کنم
سمیرا ...:سلام عزیزم قربونت نظر لطفته. باشه حتما
یکشنبه 1 اردیبهشت 1392 08:42 ب.ظ
merc az inke be webe ma umadid.
va inke
inja shiraze hale dorost kardane jele falude shirazi az ma gerefte shode ast :D
شنبه 31 فروردین 1392 09:14 ب.ظ
سلام گلم کارات خیلی قشنگه خوشبحال شوهرت که چنین زنی داره انشاا... همیشه موفق وموید باشی.
سمیرا ...:سلام زندایی جون . بابا شرمنده نکن دیگه... اگه اینجوریه که دایی جون من دیگه خیلی خیلی خیلی خوشبحالشه.مرسی عزیزم به همچنین...
شنبه 31 فروردین 1392 09:08 ب.ظ
دستت درد نکنه.

پسر کوچولوی منم این ژله روخیلی دوست داره.

شاد باشی
سمیرا ...:خواهش میکنم عزیزم.الهی ...
ممنون از لطفتون.به هم چنین
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر